Tentipi enstångskåtor - Kontakta oss för tältvisning!

Köp eller hyr Tentipi tält (tidigare Moskoselkåtan) av Tentz som passar för en mängd aktiviteter. Ex. för jägare, fiskare, kanotister, båtfolk, ryttare, fjällvandrare, skid-, motorcykel-, fyrhjuling- och skoteråkare m.fl. Självklart är de även rymliga campingtält för bilsemestrar med familjen eller kompisgänget. Det finns massor med utrymme, full ståhöjd plus den sällsynta lyxen av en mysig brasa och pimpelhål om man så vill!

Utförligare produktspecifikationer får ni om ni kontaktar oss eller klickar på rubrikerna här nedanför.

Onyx 5, 7 & 9 - Bomull/Polyester (beige) eller lättviktsväv (grå)


Onyx står för kapacitet i kombination med ekonomi. Man får tältkåtans många goda egenskaper såsom rymlighet, god ventilation och möjlighet till öppen eld – till ett betydligare lägre pris än vad man får ge för toppklassade Safir. Onyx är en pålitlig vän, som passar för aktiviteter av mindre extrem karaktär. 

En lite enklare men prisvärd modell från Tentipi som saknar förstärkningskant nertill, myggnät i toppen och ventilationen styrs utifrån.

 

Onyx 5 bp Onyx 5 lätt
Onyx 7 bp Onyx 7 lätt

Onyx 9 bp Onyx 9 lätt


Zirkon 5, 7, 9 & 15 - Bomull/Polyester (beige) eller lättviktsväv (röd)

Zirkons utomordentliga ventilation och avancerade tekniska lösningar gör tälkåtan till ett hem utanför hemmet, oavsett väder. Den har en perfekt balans mellan pris och prestation och är gjord för en stor bredd av äventyrliga aktiviteter. Zirkon vinner poäng på sin genomtänkta design och sitt slitstarka utförande och ger dig möjlighet att umgås i naturen på ett modernt sätt.

Zirkon 15 bp är ett förträffligt, stabilt tält, som är tillräckligt rymligt för grupper och lätt att hantera och bära. En person reser det på några minuter. Med plats för upp till 16 sovande eller 35 sittande på marken är det en idealisk tältkåta för alla sorters utbildningsaktiviteter utomhus. Kan användas som ”värmestuga” vid idrotts och sportaktiviteter eller som basläger på expeditioner. I Zirkonen kan ni ha det trevligt tillsammans med massor av plats och bekvämlighet. Elden eller kaminen i mitten gör upplevelsen extra mysig och minnesvärd. Tidigare hette Zirkon 5-9 Nibba & Zirkon 15 hette Gaise, eller Topas.

Mellanmodellen från Tentipi som har förstärkningskant nertill med en myggnätsförsedd ventillucka, myggnät i toppen och ventilationen sköts inifrån.

Zirkon 5 bp Zirkon 5 lätt
Zirkon 7 bp Zirkon 7 lätt

Zirkon 9 bp Zirkon 9 lätt
Zirkon 15 bp


Safir 5, 7 & 9 - Bomull/Polyester (beige) eller lättviktsväv (grön)

Safir (fd Varrie) är en storsäljare tack vare den fantastiska kvaliteten och den enastående komforten. Mångsidigheten gör Safir optimal för en mängd aktiviteter. Den används av proffs under de mest extrema förhållanden. Du kan lita på det – i stormvindar, på isvidder och glaciärer eller i brännhet hetta. Pålitligheten gör Tentipi Safir till den ultimata tältkåtan för expeditioner. Likaså uppskattas den av många människor helt enkelt för den enastående komforten och lätthanterligheten vilket gör den perfekt även för familjer. Safir är allt – i ett enda tält.

Den högst klassade modellen från Tentipi som har förstärkningskant nertill med tre myggnätsförsedda ventilluckor, myggnät i toppen, ventilationen sköts inifrån och extremt tålig väv.

Safir 5 bp Safir 5 lätt
Safir 7 bp Safir 7 lätt

Safir 9 bp Safir 9 lätt


Upp

Copyright © Tentz i Norr AB